Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Hogebiezendijk 82 3401 RT IJsselstein

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 645.000,- k.k.

Ben jij op zoek naar een ruime en prachtig gelegen KAVEL aan de rand van IJsselstein? Dan is dit perceel waar jij naar op zoek bent!

Wij bieden jou graag dit perceel van 2.125 m² groot aan. De kavel is gelegen op een groene locatie aan de rand van IJsselstein Zuid, nabij het Zenderpark.

BESTEMMING
Voor alle mogelijkheden bekijk het vigerende bestemmingsplan “Zenderpark” en het ontwerp bestemmingsplan “Hogebiezendijk 82 IJsselstein” beide met enkelbestemming “Wonen” van de Gemeente IJsselstein en laat je adviseren over de eventuele kansen/beperkingen aangaande de bestemming.

OMSTREKEN & VOORZIENINGEN
Alle voorzieningen die je in een plaats verwacht, zijn in de nabijheid. Denk hierbij aan scholen, kinderdagverblijven, een supermarkt en een huisarts. Vanaf tramhalte IJsselstein Zuid ben je in een half uur op Utrecht Centraal en binnen een uur op Science Park Utrecht. Uitvalswegen als de A12 en A2 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Op fietsafstand ligt het historische stadscentrum van IJsselstein. In het centrum vind je een gevarieerd aanbod van winkels, restaurants, koffie- en wijnbars, theater en bioscoop. Rond de kerstdagen word jaarlijks de grootste kerstboom van Nederland feestelijk ontstoken. En ook de cultuur en uitgaansgelegenheden zijn in ruime mate vertegenwoordigd. Ook biedt de stad veel sport- en recreatiemogelijkheden. Voor wie zijn horizon wil verbreden, ligt het gezellige en bruisende Utrecht letterlijk om de hoek. Vlakbij scholen en de uitvalswegen A2/A12. En dat is nu precies de kracht van IJsselstein: je woont hier rustig – met een dorps karakter – en daarbij profiteer je dagelijks van alles wat wonen in het hart van Nederland te bieden heeft.

HIGHLIGHTS & BIJZONDERHEDEN
^ Ruime kavel van ruim 2.125 m²;
^ Nabij alle benodigde voorzieningen;
* Oplevering in overleg.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 2.125 m2

Kenmerken Hogebiezendijk 82

Overdracht

Vraagprijs€ 645.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte2.125 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Hogebiezendijk 82

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

34.208

Vergelijkbaar woningaanbod