Skip to content

Te koop: woonhuis Graafdijk 37 3411 JV Lopik

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 398.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Lopik Graafdijk 37

Welkom aan de Graafdijk 37 in Lopik!

Deze leuke VRIJSTAANDE woning met VRIJ UITZICHT aan de voorzijde en een achtertuin aan de Wetering is wellicht jouw nieuwe [t]huis! De woning bestaat verder uit een woonkamer met halfopen keuken, vier slaapkamers, aangebouwde garage met vliering en badkamer. Ben jij al enthousiast? De woning is altijd met liefde bewoond, hierdoor is het onderhoud aan de woning in goede staat, al dient het nog wel grotendeels aangepast te worden naar de hedendaagse woonwensen/kwaliteiten. Er is een bouwkundig rapport opgemaakt, deze is inzichtelijk.

We nemen je even mee;

STRAATBEELD
Vanaf de Graafdijk stap je zo de voortuin in en heb je toegang naar de woning via de bijkeuken of centrale entree.

WONEN & KOKEN
Hal met trapkast, trapopgang en het woon-, leef & kookgedeelte. De woonkamer is voorzien van gezellige gashaard en authentieke details zoals de schouw. De halfopen keuken is centraal in de woning en biedt toegang tot de bijkeuken, hier is de droger & wasmachine opstelling te vinden. Vanuit de bijkeuken is de badkamer en toiletruimte te bereiken en tevens de tuin bereikbaar.

SLAPEN & BADEN
Middels de overloop zijn er vier slaapvertrekken bereikbaar. Alle slaapkamers zijn grotendeels uitgerust met elektrische rolluiken. Een van de slaapkamers biedt toegang tot het balkon, wanneer je op het balkon staat zie je direct het fantastische uitzicht richting de Lekdijk en de andere kant richting de Lopikerwaard. Door middel van de vlizotrap kom je op de bergvliering over de gehele breedte van het huis.

BUITENLEVEN
De tuin, wat een heerlijke plek. Je kan hier altijd kiezen tussen zon of schaduw, doordat de tuin rondom loopt. In de achtertuin zit je heerlijk aan het water (de Wetering). Aan de linkerzijde van de woning is een oprit en grote garage aanwezig, met genoeg ruimte voor een auto plus werkbank en bergruimte. Daarnaast voorzien van extra bergvliering!

OMGEVING
De woning ligt tussen IJsselstein – Lopikerkapel en Lopik in. Ben je er al eens geweest? Je ervaart hier de rust, het landelijke leven, maar bent toch binnen 15 minuten autorijden in het stedelijke IJsselstein of op 10 minuten fietsafstand in het dorpse Lopik. Lopik heeft alle dagelijks benodigde voorzieningen die je nodig hebt.
Mocht je een ‘buitenmens’ zijn en graag een fietstocht/wandeltocht maken, dan is het buitengebied van Lopik een fanatische gelegenheid. Zo is het eenvoudig om een wandeltocht/fietstocht te maken langs het natuurgebied van ‘de Lek’ of een tocht door het ‘Groene Hart’! Het natuurgebied van de Lek is met ‘warme temperaturen’ ook een uitstekend gebied om heerlijk te recreëren. Tevens ben je binnen 30 minuten rijden in het centrum van Utrecht en binnen 45 minuten rijden ben je in het centrum Rotterdam, een fijne prettige centrale locatie dus!

Als laatste tip willen wij je meegeven om alvast in je vrije tijd de omgeving te verkennen, zodat jij nog beter je aandacht kunt besteden aan het bezichtigen van de woning!

Highlights:
* Tuin rondom de woning;
* Vier slaapkamers;
* Veel mogelijkheden voor deze woning;
* De woning is voor een groot deel voorzien van rolluiken of screens

Bijzonderheden:
* Energielabel is opgevraagd;
* De woning dient nog wel grotendeels aangepast te worden naar de hedendaagse woonwensen/kwaliteiten;
* Kluswoning; ideale woning om te verbouwen voor degene met twee “rechterhanden”!
* Oplevering kan snel;
* Bouwkundig rapport is inzichtelijk;
* In de koopakte zullen aanvullende artikelen worden opgenomen inzake de leeftijd en de verkoopvoorwaarden van de woning.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 101 m2
  • 240 m2
  • 4

Kenmerken Graafdijk 37

Overdracht

Vraagprijs€ 398.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte240 m2
Woonoppervlakte101 m2
Inhoud530 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1965
Dak typeZadeldak

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Graafdijk 37

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

14.208

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

21%

20% NL

37%

20% NL

42%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod